BORHÁZ

“A Kostel Borászat 2015 szeptemberében kezdte meg működését Kesztölcön. A szintén családi tulajdonban lévő 4 hektáros területen anno csak cserszegi fűszeres ültetvény állt. Amely az utóbbi években teljes átalakításra és felújításra került. A terület közel fele új cserszegi ültetvénnyel a többi merlot, kékfrankos és cabernet sauvignon kékszőlő fajtákkal lett újratelepítve. A borvidék jellemzően a fehér szőlőnek kedvez, de a Pilis adottságai és az éghajlati változások miatt döntöttünk több kékszőlő fajta ültetése mellett. Az új telepítésünk azóta megkapta a BIO minősítést és 2022-től borászatunkban is organikus eljárásnak megfelelő, szabályozott körülmények között készülnek boraink. A borászat jelenleg 4-5.000 palack bort készít évente. Fehér és rozé borainkat reduktív eljárással készítjük, alacsony hőfokon történő erjesztés mellett, amelyet egy nagy kapacitású hőszivattyú segíti. Egyelőre egyetlen vörös tételünket természetesen fahordóban érleljük, amelyhez 225 literes barrique tölgyfa hordókat használunk. 2017 óta várjuk szeretettel borbarátainkat, akik egy élménydús, pincelátogatással egybekötött borkóstolás keretén belül ismerhetik meg borainkat”

BORKÓSTOLÓ

Pincelátogatással egybekötött, vezetett borkóstolóink keretében bemutatjuk hol és hogyan készülnek Borászatunk termékei, bebarangoljuk pincerendszerünket és közben 5 tételt kóstolunk végig aktuális kínálatunkból, helyi kézműves sajtok kíséretében. A program időtartama körülbelül 1,5 óra, részvételi díja 5.400,- Ft/fő.
Borkóstolót legalább 8 fő részvétele esetén vállalunk, csütörtöki, pénteki és szombati napokon. Időpont foglalható az alábbi űrlap kitöltésével vagy a +36 30 487 1965 -ös telefonszámon
Személyszállításban külső szogáltató bevonásával, elérhetőségtől függően tudunk segíteni.

Loading...

BORTERASZ

Párosan vagy kisebb létszámmal érkező vendégeinket a fantasztikus panorámával rendelkező Borteraszunkon látjuk vendégül. Helyi termelők által forgalmazott alapanyagokból összeállított borkorcsolyákat kínálunk a teljes élmény kedvéért.

TAVASSZAL ÚJRA VÁRUNK BENNETEKET BORTERASZUNKON!
Addig is válogassatok “Borboltunk” kínálatából, vagy foglaljatok időpontot “Borkóstolás pincelátogatással” szolgáltatásunkra!

WINESHOP

Kedves Vásárlóink!
Borászatunk által kínált saját készítésű borainkat házhozszállítással az ország bármely pontjára lehet rendelni.
DPD szállítás – országosan – adott időpontban érvényes csomagküldési árlista alapján.
Üzletünkben történő átvételre pénteken és szombaton 16:00-19:00 között van lehetőség.
Online üzletünkben Barion bankkártyás fizetéssel is rendezheted vásárlásaidat, így biztonságosan, érintésmentesen juthatsz hozzá kedvenc Kostel boraidhoz.
Adatvédelmi tájékoztató | Fizetési és szállítási feltételek